Monday, January 3, 2011

Tempahan Label Brand Anda!

Create label anda sendiri, mengikut size, warna dan design sendiri.
Harga serendah dari RM 0.13 seunit. Kami menerima sebarang jenis label. Label baju, tudung, langsir dan lain lain. Woven label, type: Damash and Sattin





Style fold


Type sattin side cut

77 comments:

  1. nak tanya kalau xde design label boleh tempah tak ?

    ReplyDelete
  2. Saya berminat nak tempah...mcm mana yea?bp lama nak siap? ;D

    ReplyDelete
  3. Sila dapatkan maklumat lanjut di link berikut

    http://www.facebook.com/album.php?aid=42446&id=167295919961174

    Pada bahagian label.
    Sangat mudah untuk membuat tempahan. Anda hanya perlu emailkan artwork / maklumat nama ,size, warna dsbnya . Kami maklumkan harga, bankinkan deposit 30%.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam, saya berminat nk tempah label tdg. Saya nk emel kat alamat emel mne ye?

      Delete
    2. Sila lihat info lanjut d fb Pengilang label baju.
      Pakej Amatur Maximum hingga 4 warna, Size upto 25x55mm. Minimum Order Qtty 1000. 1000pcs-RM360, 3000pcs-RM760, 6000pcs- RM960, 12000pcs-RM1680. Siap 10-18wdays/Q semasa Fb: Pengilang Label Baju Email: cjlabels@yahoo.com

      Delete
  4. Jika xda design pun boleh buat tempahan. Mudah saja ,sila tel 0122278414 / sila emailkan nama brand anda, font yg mahu digunakan , size, tujuan label/kawasan jahitan,warna background,warna tulisan dll info yg ingin di letakkan pada label anda.

    ReplyDelete
  5. Salam , tolong email kan quotation utk borong.
    Kain,Upah jahit dan label.Sila email detail ke ayreesha@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Salam,
    Berapa MOQ utk tempah label ni?

    ReplyDelete
  7. saya berminat untuk tempah label brand..sila email detail nurincha2@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. hye.saya dh ade design brand .boleh bagi quotation x? pls email me
    mizz_reanna@hotmail.com

    ReplyDelete
  9. boleh email quotation utk sy tak ? hdarlz@gmail.com

    ReplyDelete
  10. sy nak tempah..mcm mana nak cari design?blh pm me balik?jun_junshe@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  11. sy bminat nk tempah,bleh email quotation x?nk tau harge n minimum order brape?thanks...emel me shaimaa86@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. boleh emel saya harga dan minimum oder. emel aties_1899@yahoo.com
    thanks

    ReplyDelete
  13. email saya juga... norimbiz@gmail.com

    ReplyDelete
  14. juz for label pakaian ke?label tuk stiker makanan blh buat?

    ReplyDelete
  15. boleh email kpd saya quotation utk tempah label ?
    luvlyiman@gmail.com

    ReplyDelete
  16. saya nk quotation utk tempah label.. suria6064@gmail.com

    ReplyDelete
  17. salam, email sy juga ye ttg harga borong lycra n label. design sy ada..n brapa minimum utk tempahan label.. heidaia01@gmail.com

    ReplyDelete
  18. sy juga mahu quotation utk label..emel sy, loversinparis_241104@yahoo.com

    ReplyDelete
  19. Boleh saya dapatkan quotation untuk label.... adamshirin@gmail.com

    ReplyDelete
  20. Salam saya berminat utk order tag..blh email saya tak..

    elia_pinkish@yahoo.com

    ReplyDelete
  21. saya juga berminat nak oder tag nama untuk tudung..
    plzz emailkan kat saya..

    kasih.ummy@gmail.com

    ReplyDelete
  22. Salam..saya berminat untuk membuat tempahan label damask untuk tudung..plz inbox me
    niniidlan@yahoo.com

    ReplyDelete
  23. Salam..saya berminat untuk membuat tempahan label damask untuk pakaian jahitan sy..mohon emel
    hijrahapparels@gmail.com MOQ n RM ye..tq

    ReplyDelete
  24. can u email me your quotation for label tudung , safia.ismail@gmail.com thanks

    ReplyDelete
  25. Hai
    Saya nak tempah label baju dalam 300 pcs saja.
    Banyak tempat nak 1000 unit keatas tapi saya baru nak mula bisness.
    Boleh bgtau quotation?

    Thanks
    msnnas@gmail.com

    ReplyDelete
  26. assalamualaikum..
    bleh emailkan details kpd sy?
    elips9@yahoo.com

    ReplyDelete
  27. emailkan details kt saya juga.. --> eus.eunos@gmail.com

    ReplyDelete
  28. email kan kepada saya harga utk 300-500 pcs...
    izuanny@gmail.com

    ReplyDelete
  29. salam, mintak tolong email kan quotation untuk buat tag ke zddr2012@gmail.com

    tq

    ReplyDelete
  30. Salam..tolong emailkan price quotation untuk label baju kurung kuantiti 1000pcs kepada shahrulzakri@gmail.com

    Tq

    ReplyDelete
  31. saya berminat.
    sila bagi quotation ke najahdesign@yahoo.com utk 1000pcs.
    tq.

    ReplyDelete
  32. tlg bg quotation utk 500pcs label baju dan tudung ke bubbaprank@yahoo.com

    ReplyDelete
  33. asslmmlkm....harap dpt email quotation utk label tudung di ckstalista@mail.com....harap dpt jwpn dgn segera.. =)

    ReplyDelete
  34. salam nurul, tolong emailkan quotation ke naimxmail@gmail.com utk 1000pcs label baju/tudung segera. Thanks

    ReplyDelete
  35. Salam..sy nk dlm kuantiti 300 boleh utk label baju dan tudung..blh emelkn detail harga dan cara utk tempahan..
    farah.hanim5408@yahoo.com
    Tq..

    ReplyDelete
  36. Salam..macam mana nak tempah?... nanti email sy maryam_nasuha@yahoo.com

    ReplyDelete
  37. salam..saya berminat, sila PM cara2 dan details utk saya membuat tempahan, chainyreflectionofbeauty@gmail.com

    ReplyDelete
  38. Assalamualaikum, kalau tempah berapa lama boleh siap? Berapa minimum order? Tolng email kat zsfiras05@gmail.com
    Terima kasih.

    ReplyDelete
  39. Assalam. Berminat nak tempah. Sila email details kpd saya di riena211@gmail.com. tq

    ReplyDelete
  40. Assalam..nk mintak quotation..minimum order brape...tolong emailkn ke azira9381@gmail.com...trima kasih

    ReplyDelete
  41. Assalam...sy nak mintak quotation untuk 300-500pcs...email di has2108@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh emel saya quot utk tempah label.min tempahan berapa syarifahsyajaja@gmail.com

      Delete
  42. salam. boleh email sy di noorsyazana2013@gmail.com :)

    ReplyDelete
  43. salam...boleh x bg quotation utk 1500-3000 pcs...i add email sy munyatie212@gmail.com...tq

    ReplyDelete
  44. salam..nak mntak dtails quotation..tq mrs.aimil@gmail.com

    ReplyDelete
  45. salam..nak mntak dtails quotation..tq keiry_ayi@yahoo.com

    ReplyDelete
  46. Salam. Saya berminat. Ada moq tak. Boleh quote saya ke email ezmanzamzuary@me.com. tq

    ReplyDelete
  47. Salam. bole email saya quotation untul label tudung dengan baju.
    Email saya: sitisolehaharizal@gmail.com

    ReplyDelete
  48. Tlg emailkan quotation utk buat label saiz 4*1cm, 2 color dgn kuantiti 1000pcs ke email add awandania142@yahoo.com TQ

    ReplyDelete
  49. boleh email quotation utk label ke anna.mariana09@gmail.com
    sy berminat sgt2

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam...camne nk tempah label bju tu.......

      Delete
  50. boleh email quotation untuk 200pcs? katesukri@gmail.com... tq

    ReplyDelete
  51. assalam.... saya berminat nk tempah label tdg..minimum bape yer...seunit 13 sen....kn

    ReplyDelete
  52. Saya berminat utk membuat tempahan label tudung utk 1000 keping rm360 tu. Blh pm or email saya? Iramanira@gmail.com

    ReplyDelete
  53. kata serendah 0.13 sen tai lain pulak harga yang dibagi. betul ke tak ni?

    ReplyDelete
  54. Saya nak tempah tapi utk 300pcs label bj dan ade design sendiri..blh emailkan saya price dan lokasi kedai awak lg senang..niesa.t83@gmail.com

    ReplyDelete
  55. Saya nak tempah 500-1000 pcs..boleh bg quotation harag..material satin, max 3 color.. starting harga 0.13 sen kan? ni email saya: nurizzatimdzen@ymail.com

    ReplyDelete
  56. Salam..saya nak buat tempahan.. Mohon email ke atiramasniqa_1407@yahoo.com.tq

    ReplyDelete
  57. nak tempah label mcm mane..boleh email segera azlinawatie79@gmail.com

    ReplyDelete
  58. salam.. boleh x bagi quotation harga untuk 1000 pieces label nama nak letak pada baju kurung dan tudung..mesej saya di victoralfaiza@gmail.com

    ReplyDelete
  59. saya berminat utk order..email ifti_sham@yahoo.com

    ReplyDelete
  60. salam...berminat untuk order...boleh bagi detail saiz artwork..
    fikri.zainuddin@gmail.com

    ReplyDelete
  61. Assalam. Saya nak buat tag tudung..boleh email saya koleksiaishah@gmail.com. Tkasih

    ReplyDelete
  62. Assalamualaikum...sy nak buat tag utk tudung boleh email pada sya quatation bg 100pcs noramdyusop30@gmail.com harap pihak tuan dpt reply..

    ReplyDelete
  63. Salam. Blh emailkan quotation utk label tudung? Nak dlm 200 pcs. Email : aziazreen_2302@yahoo.com

    ReplyDelete
  64. salam. saya berminat nak tempah tag nama utk letak pada baju (dlm 300-500pcs). design dah ada. boleh email quotation x? tq :)

    email : sitinorsarahabdrashid@gmail.com

    ReplyDelete
  65. salam sy nak order 200 pcs . blh x email sy .
    bariyahmatin@gmail.com

    ReplyDelete
  66. minta email detail pade saye..
    irwanizmi87@gmail.com
    terima kasih.

    ReplyDelete
  67. Assalam.. Sy nak tanyak label tudung utk 100keping... Boleh tak? Sbb baru nak start bniaga...

    ReplyDelete
  68. Tolong emailkan list harga tag ya di pendekarselatanclothing@gmail.com. tq yaa :)

    ReplyDelete
  69. Tolong bagi detail..
    nasihun.mahdi@gmail.com

    ReplyDelete
  70. salam. saya berminat nak tempah tag nama utk pakaian sy..leh bg quotation tak? please sy nk sgt..

    email: hawaniyusof90@gmail.com

    ReplyDelete
  71. as salam ..sy berminat nak tempah label untuk tudung..plez emailakn quotation..tq

    permatabiru03@gmail.com

    ReplyDelete